نصائح عند طهي الأطعمة

نصائح عند طهي الأطعمة
لازم تاخدي بالك كويس من النصايح دي عشان تقدري تقدمي وجبات صحية وآمنة ليكي ولأسرتك

    احرصي علي غسل الأيدي جيداً قبل تجهيز الطعام
    غسل الصحون والأواني المستخدمة خصوصاً إذا لامست لحوم أو دواجن نيئة
    لازم تتأكدي من تسوية اللحوم والدواجن والأسماك والبيض كويس للقضاء على الجراثيم الموجودة
    الشوربة لازم توصل لدرجة الغليان وتقدري تتأكدي من تسوية اللحوم والدواجن لما يكون سهل انك تغرسي فيها الشوكة أو السكينة وتكون عصارتها خالية من الدم ويكون لونها اتغيير للبني
    لو قمتي بفك الثلج عن اللحوم بالمايكروويف يجب طهي الطعام جيداً جداً لأن المايكروويف يترك أماكن مجمدة أو باردة فى داخل اللحوم والدواجن وتحتاج لوقت لتسويتها

#طهي_الأطعمة
#سلامة_الغذاء
#أول_1000_يوم

تعليقات

المشاركات الشائعة من هذه المدونة

سحر الأرحام: تعريفه، أنواعه، أعراضه وعلاجه

أحد زعماء المافيا اكتشف بأن المحاسب لديه كان يختلس من أمواله

(صحف اخنوخ) أدريس عليه السلام ‏🤲🤲